Kulturrejser i Europa er i højkurs blandt de ældre

 

Der er ingen tvivl om, at kulturrejser i europa er blevet langt mere populære blandt de ældre end de var for bare ti år siden. Jeg ved ikke helt hvorfor det er blevet sådan, og det er også svært at svare på, men jeg har alligevel en god ide til, hvordan det kan være at kulturrejser i europa er blevet så populære.

Jeg tror nemlig at grunden til at rejserne er blevet så populære skyldes at den store efterspørgsel efter kulturrejser i europa har været så efterspurgt at udbuddet også er steget, hvilket har gjort at de to ting har få kulturrejser i europa meget populære. Det at de er blevet så populære i første omgang, skyldes internettet.

Der er nemlig sket det, at på grund af internettet, så er der ikke så store kulturforskelle som der var før i tiden, så for at opleve den sande kultur i et land, er man derfor nødt til at tage på kulturrejser i europa. Grunden til at kulturrejser i europa er blevet så populære skyldes altså at der ikke har været så meget kulturforskelle som der var før i tiden, og det tror jeg simpelthen at folk har manglet, og det vil de sikkert også mangle i fremtiden.

65 rejser bliver i stigende grad populære

Lige siden 65 rejser blev lanceret har det været muligt at påpege en stigning i efterspørgslen på lige netop sådanne rejser. Du kan læse mere om statistikkerne her. De er især blevet populære fordi det grå guld ikke længere er så gråt i det, at det ikke er klar på nye eventyr og nye oplevelser. Faktisk er vores ældre i landet på 65 plus så friske, at 65 rejser netop lige er noget for dem. 65 rejser falder lige i deres smag, og giver dem lige præcis de udfordringer, som de har brug for.

65 rejser har ramt plet

Man må derfor sige, at 65 rejser har ramt plet i forhold til deres målgruppe. De giver lige præcis disse ældre det, de søger, og de gør de ældre så glade ved at give dem muligheden for at kunne komme på disse 65 rejser, hvor de får lov at realisere sig selv på det niveau, som de har lyst til, som der er muligt for dem og som de har brug for. Mange ældre tager af sted på disse ture og kommer hjem med gode oplevelser i bagagen og en masse fornyet energi. Det er guld værd for vores grå guld.